Kézidarabok

Az Anthogyr kézidarabok egyedülálló tulajdonságaik révén tökéletesen kielégítenek minden igényt.

Általános fogászati felhasználásra

Általános fogászati felhasználásra számos modell áll rendelkezésre a hagyományos, fúrózáras daraboktól, a legújabb technológiát képviselő, fényes Mont-Blanc modellekig. Önnek csak azt kell eldöntenie, mit kell tudjon a kézidarab, és biztosan talál ennek megfelelőt a kínálatban.


A kerámia csapágyak egyszerre könnyebbek és tartósabbak a hagyományos rozsdamentes acélcsapágyaknál, a kisebb súrlódás jelentősen növeli az élettartamot, valamint csökkenti a zajszintet.


A Mont Blanc 1:5 a legkisebb fejjel rendelkező eszköz a piacon, ami egyrészt jobb hozzáférést biztosít a munkaterülethez, másrészt és fokozza a munkaterület átláthatóságát.


A Mont Blanc kézidarabok (beleértve az implantológiai kézidarabokat is) fényes kivitelben is rendelhetők, amelyek fényereje a normál világítással egyenértékű, ezért nagy precizitást tesznek lehetővé.


Sebészeti felhasználásra

Sebészeti felhasználásra több modellcsalád fényes és fény nélküli modellje áll rendelkezésre.


Az implant kézidarabok nyomatékhatára 80Ncm, ami lehetővé teszi, hogy túlmelegedés nélkül végezzünk el egy teljes beültetés sorozatot.


Az Impulsion implantációs kézidarabok között található a legkisebb fejjel rendelkező darab, amely a legszűkebb helykínálat mellett is biztosítja a munkaterület megközelítését és átláthatóságát, ár/érték arányuk pedig kiemelkedő.


A sebészeti beavatkozásokhoz mind 1:1 egyenes, mind gyorsító Mont-Blanc kézidarabok megtalálhatók a palettán, akár fényes kivitelben is. Ezek a kézidarabok erőt és, precízitást biztosítanak az orvos számára, szétszedésükhöz nem szükséges szerszám, így könnyen tisztíthatók.


Az I-coat felületkezelése az optimális fogást biztosít nedves környezetben is.

Endodonciai felhasználásra

Endodonciai felhasználásra a NiTi és a NiTi Control kézidarabok állnak rendelkezésre.


A nyomógombos mini fejek, valamint a fúrózáras micro fejek tökéletes rálátást biztosítanak a munkaterületre, a NiTi Control kézidarabok pedig az állítható nyomatékhatárnak köszönhetően sokkal biztonságosabbá teszik a gépi gyökércsatorna megmunkálást, sőt akár a drága endo-motort is kiválthatják.