Implantmotorok

Implanteo LED

Az Implanteo LED a legfejlettebb technológiákat vonultatja fel, ennek megfelelően a hihetetlen erő, a tökéletes megvilágítás, az egyszerű használat és programozás, valamint a formabontó design jellemzi. Olyan megoldásokat, szolgáltatásokat kínál, amelyeket a legdrágább készülékek sem.

Az átütő erejű motor nyomatéka 10 és 80 Ncm között szabályozható, ami minden körülmények között megfelelő forgatónyomatékot biztosít, akár 15/perc fordulatszám mellett is. A képernyőn működés közben nemcsak az aktuális fordulatszám jelenik meg, de az aktuálisan felhasznált nyomaték is.

A motor és a kábel autoklávban sterilizálható.

A LED technológiának köszönhetően 31.000 LUX világítja meg a munkaterületet a napfény színhőmérsékletével azonos fénnyel (6.500 K). Az állítható intenzitású fényforrás a motor leállítása után is működik, ennek időtartama programozható.

Rendkívül egyszerű használat: a hatalmas színes érintőképernyő könnyen áttekinthető, egyszerű, és érthető navigálást biztosít a funkciók között.

A tíz programhely még abban az esetben is elegendő, ha több implantátumrendszerrel dolgozunk. Az intelligens rendszernek köszönhetően lehetőség van a műtét adatainak elmentésére pácienshez rendelve.

A hűtőpumpa intenzitása 10 lépésben állítható.

A készülék beépített kézidarab kalibrációs rendszerrel rendelkezik.

USB csatlakozás az adatmentéshez, memóriabővítéshez, illetve szoftverfrissítéshez.

A multifunkciós lábkapcsoló teljes szabad kezet biztosít a műtét során.

Garancia 2 év, meghibásodás esetén a javítás idejére a forgalmazó cserekészüléket biztosít.

Implanteo

A hatalmas erejű motor (8 Ncm) segítségével bármilyen szájsebészeti, vagy implantológiai feladat biztonságosan megoldható.

A jól áttekinthető kijelző érintőképernyőként egyben a beállításokat is lehetővé teszi. A képernyőn a beállított maximális értékek mellett az aktuális paraméterek is megjelennek, beleértve a nyomatékot is.

A készülék kezelése, és programozása rendkívül egyszerű, egyetlen gomb sincs rajta. A gyári beállítások mellett 3 programhelyen összesen 12 lépés tárolható.

A kalibrációs modulnak köszönhetően a kézidarab típusától, korától és állapotától függetlenül a valós értékek jelenjenek meg a kijelzőn.

A multifunkciós lábkapcsoló valóban szabad kezet biztosít, ugyanis a szokásos funkciókon kívül a műtéti terület átöblítését, valamint a nyomaték állítását is lehetővé teszi.

Média anyagok

Implantmotor képek