Rendszervisszavásárlási garancia

Nehéz a döntés?

Jó lenne azonnal igénybe venni a mennyiségi kedvezményeket, de attól tart, hogy a nyakán marad a rendszer, ha mégsem tetszik?

Ügyfeleinknek nem kell kockázatot vállalniuk.

A döntést megelőzően minden szakmai, üzleti segítséget megadunk, hogy ügyfeleink megfelelő információk birtokában a legjobb döntést hozzák. Ha ennek ellenére úgy érzik, nem azt kapták, amire számítottak, szó nélkül visszavásároljuk a rendszert.

Részletek

AXIOM Partner Programok

Szeretnénk könnyebbé, kevésbé költségesé tenni a kezdést, ezért új ügyfeleink részére kidolgoztuk az AXIOM Kezdő Partner Programot, ugyanakkor nem szeretnénk megfeledkezni régi ügyfeleinkről sem. Mi megbecsüljük meglévő ügyfeleinket is és díjazzuk hűségüket. Számukra az AXIOM Prémium Partner Programot ajánljuk.

Részletek

Guide rendszer

Az irányított műtéti eljárásnak köszönhetően a kevésbé gyakorlott orvosok is könnyedén megoldhatnak olyan feladatokat, amelyekre eddig csak a leggyakorlottabbak vállalkoztak. Gyorsabb műtét, gyorsabb gyógyulás, kevesebb utópanasz, azonnali pótlás, több páciens.

Részletek

Elkerülhető csontpótlás

Az legrövidebb implantátum egyedülállóan 6,5mm hosszú, így olyan területeken is dolgozhatunk, ahol eddig csak csontpótlással volt esély a beültetésre. Ugyancsak egyedülálló a 2,8 mm átmérőjű, kétrészes implantátum, amely rendkívüli mértékben megkönnyíti a protetikai rehabilitációt a front területen, még korlátozott csontkínálat mellett is.

Részletek

Képzések Franciaországban akár ingyen

Partnereink részére kétféle képzési programot is kínálunk Chamonix-ban, a Mont Blanc lábánál, magyarországi képzési programunk pedig a mindennapi praxisban használható gyakorlati oktatást is biztosít. A kedvezményes és díjmentes képzési lehetőségek az AXIOM Partner Programokban elérhetők.

Részletek

Implantmotorok

ERŐ, PRECIZITÁS, PRAKTIKUM: az egyszerűen kezelhető, átütő erejű új Implanteo LED tökéletes választás azok számára, akik nem ismerik a kompromisszumokat. A hatalmas, színes érintőképernyő a beállított adatok mellett az aktuális paramétereket is mutatja (fordulatszám, nyomaték), a műtét adatai pedig pácienshez rendelve elmenthetők.

Részletek

Kézidarabok

Implantológia, endodoncia, vagy általános fogászati felhasználásra? A legkisebb fej, a legnagyobb nyomaték, vagy a legjobb ár a szempont? Fénnyel, vagy anélkül? 1:1, 1:3, 1:5, 5:1, 8:1, 16:1, 20:1, 64:1, 256:1 áttéttel, külső, vagy belső hűtéssel? Sebészi stoppal, vagy anélkül?

Részletek