Guide Rendszer

3D tervező szoftver

Az Anthogyr partnere, az UniGuide System olyan komplex és rugalmas megoldásokat kínál, amelyek további beruházások nélkül is lehetőséget nyújtanak az irányított implantációs eljárás alkalmazására.

A Winmed Pro implantációs tervező szoftverrel Önnek lehetősége nyílik, hogy az implantátumok helyét, valamint a beavatkozást virtuálisan előre megtervezze, kiküszöbölve ezzel a műtétek közbeni meglepetések lehetőségét.

A szoftver használata rendkívül egyszerű, megismeréséhez az UniGuide System egyéni és csoportos képzéseket is biztosít. kívánja megtanulni a szoftver használatát, de szeretne műtéti sablonnal dolgozni, igénybe veheti az asszisztált on-line tervezést.A szoftver áráról itt tájékozódhat. Amennyiben Ön csak ritkán implantál, és úgy érzi, nem érné meg megvásárolni, akkor is van lehetősége a használatára. A szoftver on-line használatáról itt tájékozódhat. Ha nem kívánja megtanulni a szoftver használatát, de szeretne műtéti sablonnal dolgozni, igénybe veheti az asszisztált on-line tervezést.

Média anyagok

3D tervező szoftver